کد خبر : ۳۷۳۵۱۸
۱۵:۴۲

۱۴۰۴/۰۶/۱۹

نوای عشق در صحن و سرای رضوی؛ آغاز زندگی مشترک زوج‌های جوان سراسر کشور در روز میلاد پیامبر رحمت 

نوای عشق در صحن و سرای رضوی؛ آغاز زندگی مشترک زوج‌های جوان سراسر کشور در روز میلاد پیامبر رحمت 
هم زمان با میلاد پیامبر نور و رحمت، حضرت محمد مصطفی (ص) و ششمین اختر تابناک آسمان امامت، امام جعفر صادق (ع)، مشهدالرضا (ع) با حضور زوج‌های جوانی از سراسر ایران که عاشقانه به بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) مشرف شده‌اند، حال و هوای ویژه‌ای،دارد.

به گزارش آستان نیوز، "ضیافت رضوان"، نامی است که بر این برنامه پرمهر نهاده‌اند تا ۵۰ زوج جوان کم‌برخوردار با همت خیرین و نیکوکاران، زندگی مشترکشان را در جوار بارگاه ملکوتی ثامن الحجج (ع)،  آغاز کنند. 
همزمان با نوای ملکوتی “یا ثامن الحجج”، زوج‌های جوان با عبور از باب الجواد (ع)، وارد حرم مطهر رضوی می‌شوند. این کاروان پس از تشرف به صحن پیامبر اعظم (ص)، از صحن آزادی و سپس صحن پنجره فولاد عبور کرده و نهایتاً با حضور در رواق دارالاحجة، مراسم خطبه عقد خود را در فضایی معنوی و سرشار از نور الهی برگزار می‌کنند. 
 غلامرضا خالصی، مسئول این کاروان در حاشیه این مراسم از جزئیات این برنامه می‌گوید: امروز روز بسیار مبارکی است چون شاهد حضور زوج‌های جوانی از سراسر ایران هستیم که در این فضای نورانی گرد هم آمده‌اند تا آغاز زندگی مشترکشان را در جوار امام رضا (ع) جشن بگیرند.
وی با اشاره به اینکه سهمیه زوج‌ها از سه ماه قبل به استان‌ها اعلام شده، ادامه می‌دهد: هر چند برخی به دلیل مشکلات حمل و نقل نتوانستند حضور یابند، اما زوج‌های جوانی از سراسر شهرهای ایران را امروز در کنار خود داریم تا سه روز را در این فضای نورانی تجربه کنند و ضمن بهره‌مندی از معنویات حرم، با دلی سرشار از امید و توکل، راهی خانه‌های بخت شوند.

همراهی آستان قدس رضوی؛ برکتی مضاعف
 خالصی با قدردانی از مشارکت آستان قدس رضوی در اجرای این طرح، بیان می‌کند: همکاری بسیار خوبی را از سوی تمام بخش‌های آستان قدس رضوی شاهد بودیم و حضور و همکاری خدام، باعث دلگرمی و آرامش این زوج‌ها بود.

آرزوی وصال
صحبت که به اینجا می‌رسد، اشک شوق در چشمان زوج‌ها حلقه می‌زند. یکی از این زوج‌های جوان، از دیار کرمان، می‌گوید: اینکه امروز در این روز مبارک، در حرم آقا، زندگی‌مان را زیر سایه امام رضا (ع) آغاز کردیم، برای ما نهایت سعادت است. میلیون‌ها نفر آرزوی حضور در این حرم را دارند و امروز این توفیق نصیب ما شد تا اینجا باشیم و این برای ما از هر چیزی با ارزش‌تر است.

دل بر سر کوی آشنا آوردم
اینجا ندیده‌ایم گدایی که دلخور است/ اینجا فقیرها چقدر جیبشان پر است، کاظم رحمانی این بیت را می‌خواند و می‌گوید: آقا هیچ کس را دست خالی از درش رد نمی‌کند. لطف و یاری حضرت حق و عنایات حضرت رضا (ع) در لحظه لحظه زندگی، تحصیل و ازدواجمان جاری بوده است. 
مریم خانم نیز با لهجه جنوبی اش می‌گوید: امروز خاطره انگیز‌ترین روز باهم بودنمان است. خدا این روزها را از ما نگیرد؛ از اینکه بهترین لحظه زندگیمان را در جوار امام هشتم آغاز می‌کنیم در پوست خود نمی‌گنجیم. برای همه آرزو کردیم تا به حق همین صاحب خانه همه جوان‌ها خوشبخت و عاقبت به خیر شوند.
در پایان مراسم، خطبه عقد برای زوج‌ها قرائت می‌شود؛  حالا درهای رحمت الهی گشوده شده است و خدا دنبال بهانه‌ای است تا دعاهای این بندگانش را استجابت کند.
عاقد شروع می‌کند، عروس خانم آیا وکیلم؟ با اجازه امام رضا (ع) و پدر و مادرم بله. عاقد بله آقا داماد را هم می‌گیرد، همه دست‌هایشان را به آسمان بلند کرده‌اند و برای خوشبختی و عاقبت به‌خیری فرزندانشان دعا می‌کنند.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها